вторник, 12 декември 2017 г.

Georgi Naydenov, BG


Юристът д-р Георги Найденов, председател на Европрес, издател, автор на учебници, беше представен пред свои читатели в НЧ "Алеко Константинов" като "редови поданик на доброто".
На снимката изправена е Стефка Тотева, журналист, седнал отляво нейният съпруг, седнал отдясно с костюм Георги Найденов.
Получих от автора книгите "Подвиг без давност", 2017 г., "ООН:70 години в служба на мира чрез добротворчество", 2015 г., "Мюсюлманката,  натрупани мълчания", 2017 г. На 07.02.17 г. бях поканена на обсъждане на мястото на жената според световните религии, но тогава преподавах английски език в Общинския детски комплекс на учениците от горен курс, което беше причина да отсъствам от срещата във Военен клуб - Пловдив.
Дългогодишният приятел и колега на г-н Найденов адв. Звезделин Запрянов присъства на творческата вечер в НЧ "Алеко Константинов". Мария Василева сподели, че работи от 25 години с Георги Найденов, като е имала възможност да пътува с него до Тибет.
Библиотеката получи много полезна литература от Георги Найденов. Аделина прие и моя подарък "Социална мрежа", стихосбирка, 2015 г.

Мария Чулова

Няма коментари:

Публикуване на коментар