вторник, 14 август 2018 г.

"Въпрос на чест"

Излъчиха последния епизод от петия сезон на италианския телевизионен сериал "Въпрос на чест" по БНТ-1. Силни чувства остави италианската звезда Дарио Оливиеро Габриел Гарко.
За зрителите съм подбрала няколко снимки от мрежата, но е възможно скоро да сподели нещо от личния си архив.
Роден е на 12 юли 1972 г. в Торино. Майка му се казва Изабела. През 1991 г. става Мистър Италия, винаги впечатлява с движения, самообладание, физическа и психическа кондиция. Самотник, обграден от много почитатели, често се снима в еротични сцени с най-желаните жени на нашето време.
Работи за Стилиста, Милано, за големи филмови компании, за театъра. Обича автомобилизма и да слуша "Депеш Мод" и др. Танцува страхотно, но не съм го чула да пее. Част от еротичните му сцени се възприемат като порнографски сред консервативните среди. Идвал е четири пъти в България и има любопитни интервюта. Иска да има дете, но не би си сложил брачни окови сам. Снимките му с известни актриси, с които е имал любов на снимачната площадка, често продължават и на церемониите по награждаване. Има много страници във Фейсбук, списвани от почитатели. Ида Боровски от Латвия е една от най-явните му фенки.
Сърцето на Габриел Гарко е заключено, но мисля, че скоро ще излезе от ролите на отрицателни главни герои, които владеят мислите и страховете, за да се потопи в истинско щастие на преуспял мъж.
Снимките са главно от 2008 г., Музикалните награди, те са обект на авторски права, но са достъпни и за сваляне и цитиране. Габриел Гарко не се сърди от информиране на българските зрители.

Няма коментари:

Публикуване на коментар