събота, 9 август 2014 г.

Локомотив Пд- Лудогорец 1:4

Лудогорец победи Локомотив Пд при гостуването си на 9 август 2014 г.

Преднината от три гола постигнаха още в първото полувреме. Чужденците Вандерсон и Мисиджан отбелязаха голове. Първият гол преди 19 минута беше спорен или не произведе силно впечатление. Гийерме Да Соуса извърши нарушение в 30-та минута. Жълти картони получиха Ангел Грънчов и Александър Василев. Треньорите Неделчо Матушев и Георги Дерменджиев смениха изтощените играчи: Камбуров – Карагарен, Запрянов-Г. Вълчев, Бл. Наков – Ст. Маламов, Мисиджън – Пр. Петров, Соуса – Леон, капитанът Златински също бе сменен.
Головите положения бяха пред вратата на Локомотив Пд, а Чворович можеше и да не работи, защото след опита на Здр. Запрянов в третата минута силно преувеличено е да кажем, че пред вратата на Лудогорец имаше голови положения. Фаулираха Бл.Наков и М.Камбуров изпълни пряк свободен удар в 31-та минута, като стената от футболисти на ПФК "Лудогорец" беше максимална. Новият футболист Здравко Запрянов в третата минута също опита да вкара гол, което за Иван Чворович беше лека задача. Мачът имаше няколко прекъсвания поради контузени футболисти, а и една минута за Георги Йорданов да прецени ситуацията и да даде възможност на футболистите да пият вода.
В първата минута от допълнителното време Карагарен отбеляза единствения гол във вратата на Иван Чворович.

Треньорът на победилия отбор Георги Дерменджиев каза, че за него няма резервни играчи. Стойчо Генов го представи като бивш футболист от юношите на "Локомотив /Пд/".



Неделчо Матушев даде обяснение за травмата на Мартин Камбуров и болното му Ахилесово сухожилие. Стана ясно, че се лекува с антибиотици. Интересът към Камбуров е всеобщ. Футболистът е четирикратен носител на приза голмайстор на годината. Напусна ЦСКА, където имаше договор за една година с максималната за отбора заплата от 15 000 лева. Личните му амбиции са постижими, но има залитания като на много от тази професия да посещава нощни барове в компанията на жени, на които подобен тип питейни заведения подхождат. Играта на Христо Златински беше под нивото на името, което си е създал в Пловдив. Футболните легенди бяха във форма, като да се изявяват на маса.

Новото попълнение на Локомотив Пд Морсън също страда от разтегнато сухожилие на глезена и му е предписано антибиотично лечение подобно на това на М. Камбуров. Страничните ефекти понякога не си заслужават цената.

Пробвала съм „Реновакс” и мехлем с арника, които облекчават болката, но навяхванията имат периодика и не е въпрос до лечението.


Няма коментари:

Публикуване на коментар